De beste Height Specialist voor uw organisatie?

SkyPeople onderscheidt zich van andere Height Specialists bedrijven doordat wij geen projecten aannemen maar uw team versterken. Wanneer er in groten getale technici benodigd zijn kan het soms een uitdaging zijn om deze te vinden voor de gestelde datums.

Ook wanneer er een grote vergunning verstrekt word kan het soms zijn dat er voor korte of lange periode extra Height Specialist technici nodig zijn. SkyPeople kan hier de uitkomst bieden door snel te schakelen en te zorgen dat u het gewenste personeel op tijd op locatie heeft.

Rope access specialisten

De Rope Accesss specialisten van SkyPeople hebben een brede expertise en kunnen in diverse vakgebieden worden ingezet. Zij zijn opgeleid en ervaren in het werken op hoogte in één of meerdere sectoren. Bij ons vindt u onder andere gedreven en ervaren technici, schoonmakers, riggers, lassers, inspecteurs, snijbranders, NDT'ers, fitters, windmoleninspecteurs/reparateurs, bruginspecteurs, supervisors, isolatiemonteurs.

Door goede beheersing van de Engelse taal zijn onze specialisten wereldwijd inzetbaar. Daarnaast worden onze teams op maat samengesteld. Zo kunt u van ons de beste Height Specialists verwachten voor de benodigde werkzaamheden in elke sector.

SkyPeople - Height specialists - rope access

Onshore & offshore

Montage, onderhoud, inspectie en reparatie zijn voornamelijk de projecten die op hoogte worden uitgevoerd. Voor onshore divisies als proces- en petrochemische industrie en reclame- en promotie-uitingen staan wij voor u klaar. Maar ook voor de maritieme en offshore sector voeren wij werkzaamheden voor u uit, zoals coating, isolatie en decommissioning.

SkyPeople - Height specialists - onshore & offshore

De voordelen

Rope access is een van de meest veilige manier om werkzaamheden op hoge en lastig toegankelijke locaties te verrichten. Deze locaties kunnen makkelijker bereikt worden met Rope Accesss dan met andere middelen. Daarnaast is het een van de meest veilige manieren voor werken op hoogte. U bespaart tijd en kosten doordat werkzaamheden meestal nog dezelfde gestart kunnen worden.

Werk snel, veilig en efficiënt met onze Height Specialists. Bij SkyPeople vindt u dé Height Specialist die bij uw vakgebied en werkzaamheden past.