SkyPeople

SkyPeople is een jong en energiek uitzendbureau gespecialiseerd in Rope Accesss. Wij versterken uw team met ervaren en gecertificeerde Rope Accesss specialisten in verscheidene sectoren, zowel onshore als offshore. Op onze expertisepagina vindt u alle sectoren waarin wij werkzaam zijn.

Wat SkyPeople onderscheidt van andere uitzendbureaus en van Rope Accesss bedrijven is de mogelijkheid zelf uw specialisten uit te zoeken. Op onze website kunt u filteren op de benodigde vaardigheden, ervaring en certificering en zo de juiste specialisten voor uw project vinden.

SkyPeople - SkyPeople - Over ons bedrijfsvideo

Snel een geschikte kandidaat

Rope access specialist op korte termijn nodig? Bij SkyPeople is er altijd een juiste specialist voor uw project. Door op korte termijn snel te schakelen zorgen wij ervoor dat u de gewenste specialisten op tijd op locatie heeft.

Voor korte & lange perioden

SkyPeople levert specialisten met een flexibele mindset voor zowel kortere als langere perioden. Zo helpen wij u in drukke periodes grote projecten op te vangen.

Gecertificeerde specialisten

Al onze specialisten hebben trainingen op verschillende levels gevolgd en bezitten het kwaliteitslabel IRATA. Hierdoor hebben zij de juiste ervaring met veilig werken op hoogte.

Erkende kwaliteit door gecertificeerde specialisten

Alle Rope Accesss specialisten bezitten het kwaliteitslabel IRATA, gericht op veilig werken op hoogte door middel van industriële touwtechnieken. Ons team bestaat onder andere uit gedreven en ervaren technici, schoonmakers en inspecteurs.

Veiligheid staat bij ons voorop en met de gedegen technische kennis bieden wij alleen de beste Rope Accesss experts. Onze Rope Accesss specialisten werken veilig, nauwkeurig en efficiënt.

De teams worden bij elk project op maat samengesteld. Zo kunt u van ons de beste specialisten verwachten voor de benodigde werkzaamheden.

SkyPeople - skypeople rope acces over ons
Erkende Kwaliteit

SkyPeople wereldwijd

De specialisten van SkyPeople helpen u door werkzaamheden te verrichten op hoogte. Wij voeren niet alleen werkzaamheden uit in Nederland, maar over de hele wereld! Onze mensen zijn namelijk wereldwijd inzetbaar.

IRATA is dé standaard voor veilig werken met behulp van touwtechnieken volgens de Europese Richtlijnen. Maar deze werkmethode wordt ook overal ter wereld toegepast.

Al onze mensen zijn IRATA gecertificeerd, waardoor u zekerheid heeft dat wij wereldwijd werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren.

Projecten
SkyPeople - SkyPeople - Over ons

Rope access specialists

De Rope Accesss specialists van SkyPeople hebben een brede expertise en kunnen bij diverse vakgebieden binnen Rope Accesss worden ingezet. Onderhoud, montage, inspectie en reparatie zijn voornamelijk de projecten die op hoogte worden uitgevoerd.

Voor onshore divisies als proces- en petrochemische industrie en reclame- en promotie-uitingen staan wij voor u klaar. Maar ook voor de maritieme en offshore sector voeren wij werkzaamheden voor u uit, zoals isolatie, coating en decommissioning.

SkyPeople - SkyPeople - Over ons - Rope access

De voordelen

Rope access is dé manier om werkzaamheden te verrichten op locaties die lastig toegankelijk zijn. Het is één van de meest veilige manieren voor werken op hoogte.

Plekken kunnen makkelijker bereikt worden dan met andere middelen. Zo kunt u bij het gebruik van Rope Accesss op locaties komen waar dit normaal gesproken onmogelijk is. Hierdoor kunnen de werkzaamheden sneller gestart worden, wat kosten efficiënt is.

Werk snel, veilig en efficiënt met Rope Accesss. Bij SkyPeople vindt u dé Rope Accesss specialist die bij uw vakgebied en werkzaamheden past.