De juiste rope access specialists snel gevonden
Voor korte & lange perioden
IRATA gecertificeerde rope access specialists

De voordelen van Rope Access

SkyPeople biedt de beste specialisten en technici op het gebied van maritieme en offshore projecten, proces- en petrochemische industrie, civiele techniek, windenergie, telecommunicatie en reclame en promotie. Deze sectoren hebben gemeen dat er regelmatig werk geleverd moet worden op locaties die moeilijk te bereiken zijn.

Wanneer het werken met conventionele methodes zoals steigers of hoogwerkers onveilig of zelfs onmogelijk is, biedt Rope Access de ideale oplossing. Met de juiste klimtechnieken, veiligheidsmaterialen en touwen en krijgen we toegang tot plekken die moeilijk toegankelijk zijn. Deze manier van werken op hoogte zorgt ook voor weinig hinder bij bedrijfsprocessen voor de omgeving en de opstarttijden van de projecten zijn minimaal.

SkyPeople - Rope Access - De Voordelen

IRATA

Hoewel werken op grote hoogte gevaren met zich meebrengt is Rope Access één van de veiligste methodes voor het werken op hoogte. Alle Rope Access specialisten van SkyPeople zijn IRATA (Industrial Rope Acces Trade Association) gecertificeerd. Dit kwaliteitslabel is gericht op het veilig werken op hoogte door middel van industriële touwtechnieken.

Elk van onze specialisten heeft hierdoor kennis van algemene rigging principes, knopen en omgang met touw, basis verankeringstechnieken, risico’s voor touwen en bescherming hiertegen, basis manoeuvres om te dalen en stijgen in touwen, aid climbing, passeren van knopen en afdalende redding van collega’s.

Personeel nodig voor een korte of langere periode? Werk efficiënt, veilig en snel met de Rope Access specialisten van SkyPeople. Bij ons vindt u de professional die het beste bij uw werkzaamheden past. Neem voor meer informatie over Rope Access contact met ons op.

SkyPeople - Rope Access