Rope access - snel
De juiste rope access specialists snel gevonden
Rope access - periode
Voor korte & lange perioden
Rope access - gecertificeerd
IRATA gecertificeerde rope access specialists

Afvalverwerking

Onze maatschappij produceert dagelijks enorme hoeveelheden afval. Alleen in Nederland wordt er volgens Rijkswaterstaat jaarlijks al 59.860 kiloton (!) afval geproduceerd, waarvan 6.271 kiloton wordt gebruikt voor energieterugwinning.

Om deze intensieve kernindustrie draaiende te houden is veel onderhoud nodig. Iets waar Skypeople waarde kan toevoegen en graag aan bijdraagt!

De afvalverwerkingsindustrie bestaat uit enorme fabrieksinstallaties. De grote verbrandingsovens, hoge schoorstenen, pijpbruggen, stellages, tanks en overige bouwwerken vragen om een veilige, efficiënt en passende methodiek voor het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte.

Skypeople is gespecialiseerd in Rope Access. Met behulp van touwtechniek maken we het mogelijk werkzaamheden uit te voeren op, de anders, moeilijk of niet te bereiken locaties.
Opbouw van steigers en gebruik van kranen of hoogwerkers is niet langer nodig. Dat maakt dat Rope Access naast snelheid en veiligheid vaak ook kosten efficiënter is dan traditionele methodieken.

Innovatieve en effectieve oplossingen

De afvalverwerkingsmarkt is een 24/7 markt met een enorme focus op het reduceren van down-time; de aanvoer stopt nooit en elke minuut telt!

Skypeople kent deze markt als geen ander en heeft begrip voor de pragmatische inslag van de meeste organisaties. We zullen doelgericht en specifiek te werk gaan en geven advies over de meest efficiënte én effectieve oplossingsrichting.

Zo zijn we in staat onze klanten te ontzorgen, ondersteunen en voorzien van echte toegevoegde waarde. Waar onze concurrenten veelal werken volgens het “u vraagt, wij draaien” principe, denken wij met u mee en komen we met innovatieve oplossingen voor uw vraagstukken en situaties.

Om in deze, veelal risicovolle, omgeving te mogen werken worden specifieke certificaten en trainingen vereist. Skypeople heeft ruim honderd specialisten met ruime ervaring en alle benodigde papieren om bijna overal direct aan de slag te mogen!

Afvalverwerking -

Diensten

Skypeople biedt gedreven en ervaren Rope Access specialisten voor werkzaamheden in de afvalverwerking. Denk hierbij aan werkzaamheden als reiniging van verbrandingsovens en schoorstenen, maar ook inspecties en het ontroesten en converseren van bijvoorbeeld staanders. Wij zorgen voor minimale belasting van de omgeving en stellen veiligheid voorop.

Wilt u weten op welke gebieden onze specialisten u nog meer kunnen helpen? Kijk ook eens op onze dienstenpagina of neem contact met ons op en vind vandaag nog de juiste Rope Access specialist.

Vraag een offerte aan