Rope access - snel
De juiste rope access specialists snel gevonden
Rope access - periode
Voor korte & lange perioden
Rope access - gecertificeerd
IRATA gecertificeerde rope access specialists

Civiel

Binnen de civiele sector staat het benutten van onze leefomgeving centraal. Civiele techniek begint bij een idee dat eerst vorm krijgt in het ontwerpproces en daarna in de realisatie.

Maar de civiele techniek zorgt er ook voor dat haar bouwwerken en infrastructuur in vorm blijven.

Skypeople versterkt uw team bij het realiseren van onderhoudswerkzaamheden en nieuwbouw.

Rope access

Skypeople kan u van dienst zijn op het gebied van civiele bouw en civiel onderhoud. In deze sector is het niet altijd mogelijk om werkzaamheden op hoogte uit te voeren door middel van traditionele hulpmiddelen. Denk aan het converseren van staanders of glazen wassen op plekken waar dat onmogelijk lijkt.

Daarnaast onderscheiden werkzaamheden in de civiele sector zich ten opzichte van andere sectoren omdat er rekening moet worden gehouden met de maatschappij. Zo kunnen burgers last ondervinden van steigers en hoogtewerkers, en kunnen deze middelen onveilige situaties opleveren. Rope access daarentegen vereist slechts zeer beperkte ruimte, geeft weinig tot geen overlast en is één van de veiligste werkwijzen. Daarmee is Rope Access uitermate geschikt voor civiele werkzaamheden. De veiligheidseisen die gelden in de civiele sector zijn ons bekend en wij nemen deze in acht. Skypeople werkt daarom uitsluitend met IRATA (Industrial Rope Access Trade Association) gecertificeerde specialisten.

Civiel -

Onze specialisten

Skypeople levert ervaren Rope Access specialisten die breed inzetbaar zijn binnen civiele bouw en civiel onderhoud. Vanwege de verscheidenheid aan projecten is oplossingsgericht denken en handelen noodzakelijk. Onze specialisten zijn opgeleid en ervaren in de civiele branche en kunnen snel schakelen. Onze teams worden op maat samengesteld. Zo kunt u van ons de beste specialisten verwachten voor de benodigde werkzaamheden. Wilt u weten wat onze specialisten nog meer kunnen betekenen voor de civiele sector? Neem contact met ons op en vind de juiste Rope Access specialist.

Vraag een offerte aan

View Page