Rope Access Glass Cleaning

De specialisten van Skypeople helpen u graag door werkzaamheden uit te voeren die op hoogte verricht moeten worden. Wij voeren deze werkzaamheden niet alleen in Nederland uit, maar over de hele wereld! Een onderdeel van de vele werkzaamheden die wij aanbieden is ramen wassen op hoogte.

Ramen wassen op hoogte is een uitdagende klus waar een ongeluk in een klein hoekje zit. Wij snappen als geen ander dat u behoefte heeft aan schone ramen voor de uitstraling van uw pand of woning. Ook snappen wij dat u belangrijkere taken op een dag te doen heeft dan u of uw medewerkers in gevaar brengen door de ramen te lappen op hoogte.

Skypeople biedt een uitstekende oplossing. Skypeople heeft voor u de juiste mensen die expert zijn op het gebied van Rope Access cleaning service. Ramen schoonmaken op hoogte is een taak waar wij u graag in ontzorgen. De specialisten van Skypeople zijn gespecialiseerd met het werken op hoogte. Voor het werken op hoogte gebruiken de specialisten industriële touw technieken genaamd Rope Access.

Diensten

De industriële touw technieken (Rope Access) die de specialisten van Skypeople gebruiken zijn internationaal erkend door het kwaliteitslabel IRATA (Industrial Rope Access Trade Association). IRATA is een internationaal erkend kwaliteitslabel gericht op veilig werken op hoogte, door middel van industriële touw technieken. Doordat alle specialisten dit kwaliteitslabel dragen, bent u er zeker van dat de werkzaamheden zoals ramen wassen op hoogte veilig en efficiënt worden uitgevoerd.

rope-access-glasbewassing-tekst-1

Rope access

Onze Rope Access cleaning service is specifiek, wij matchen uw vraag en project aan onze mensen! Skypeople selecteert onze specialisten op kwaliteit en vakgebied, zo bent u verzekerd van een specialist die perfect bij de klus past. Bij Skypeople bent u gegarandeerd van voldoende capaciteit en professionaliteit op het gebied van touwen en klimtechniek. Hierdoor bent u voor glasbewassing op hoogte, bij Skypeople aan het juiste adres.

Bent u geïnteresseerd in Rope Access glass cleaning? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en onze experts komen uw ramen lappen op hoogte.

Vraag een offerte aan