Kerken en kastelen

Nederland biedt een enorme verscheidenheid aan monumenten en bezienswaardigheden. Kerken en kastelen zijn daar een belangrijk onderdeel van en vertellen ons veel over de geschiedenis van de omliggende en bijbehorende landschappen

Veel kerken en kastelen bieden unieke uitdaging voor inspecties, onderhoud en installaties. De vaak fragiele en moeilijk bereikbare daken vragen om een deskundige en gespecialiseerde aanpak.

Skypeople biedt specialisten die deze daken op basis van Rope Access (touw- en klimtechniek)kunnen inspecteren/Repareren. Rope Access is de meest duurzame en goedkope manier van werken op hoogte of op moeilijk bereikbare plekken. Onze medewerkers zijn IRATA gecertificeerd, in het bezit van VCA en ervaren in het specifieke vakmanschap van monumentale daken.

Wij kennen de markt!

Reparaties en onderhoud kunnen door onze specialisten worden uitgevoerd.

Bij een inspectie van het dak kunnen we naast de dakbedekking ook dakgoten, de hemelwaterafvoer, de schoorsteen, de boeidelen en windveren beoordelen.

Tijdens de dakinspectie wordt gekeken naar de waterdichtheid van de verschillende onderdelen. We bekijken ook de staat van het onderhoud en geven samen met onze opdrachtgever advies over het schoonmaken van de diverse onderdelen.

Hoogwerkers en steigers zijn vaak te duur en in sommige gevallen niet inzetbaar. Voor kwetsbare en complexe monumenten is Rope Access in nagenoeg alle gevallen een beter alternatief.

Naast de voor de hand liggende praktische bezwaren van traditionele methoden voor werken op hoogte biedt Rope Access voordelen op het gebied van valbeveiliging (niet langer noodzakelijk), potentiële schade aan het object (geen zwaar materieel of steigerankers in de gevel) en opstarttijd voor het project (veelal binnen een uur).

Diensten

Skypeople biedt gedreven en ervaren Rope Access specialisten voor werkzaamheden op of aan kerken en kastelen.
Zei zorgen voor minimale belasting van de omgeving en stellen veiligheid voorop.

Wilt u weten op welke gebieden onze specialisten u nog meer kunnen helpen? Kijk ook eens op onze dienstenpagina of neem contact met ons op en vind vandaag nog de juiste Rope Access specialist.

Vraag een offerte aan

Stel uw vraag