Rope access - snel
De juiste rope access specialists snel gevonden
Rope access - periode
Voor korte & lange perioden
Rope access - gecertificeerd
IRATA gecertificeerde rope access specialists

Rope Access Maritiem & Offshore

De maritieme en offshore (M&O) sector houden onze wereld draaiende. Door het vasteland te verruilen voor onstuimige zeewateren voorzien zij ons in de energie die ons dagelijks leven mogelijk maakt.

Primair ligt de focus van deze sectoren op de exploratie en winning van natuurlijke rijkdommen onder het zeeoppervlak: fossiele brandstoffen, zoals olie en gas.

Tegenwoordig wordt ook de ruimte boven de zeespiegel benut. Met de aanleg van enorme windmolenparken op zee creëren de maritieme en offshore sector energie ‘out of thin air’. Bekijk de pagina ‘Wind Energie’ voor meer informatie over deze sector.

SkyPeople voert veel projecten uit in de maritieme en offshore sector. Onze Rope Access specialists zijn IRATA gecertificeerd en voeren professioneel en vakkundig alle projecten voor onze opdrachtgevers uit!

Rope Access

M&O projecten brengen gevaren en uitdagingen met zich mee die aan land minder of niet voorkomen. Onshore wordt er nog vaak gebruik gemaakt van hoogwerkers en steigers. Maar offshore is werken met deze conventionele middelen in de regel onhandig, onveilig en vaak onmogelijk.

Rope Access biedt de uitkomst voor werken op hoogten in de M&O sector. Met behulp van veiligheidsmaterialen, touwen en de juiste klimtechnieken kunnen onze specialisten maatwerk leveren op ontoegankelijk plaatsen en constructies. Industrieel klimmen bespaart daarnaast tijd en kosten doordat er geen steigers geplaatst hoeven worden. Zo kunnen de werkzaamheden vaak al de eerste dag gestart worden.

Tot slot beperkt Rope Access de risico’s bij M&O werkzaamheden op hoogte tot een minimum. Wij zijn bekend met de strenge veiligheidseisen in de offshore branche. SkyPeople werkt daarom uitsluitend met IRATA (Industrial Rope Access Trade Association) gecertificeerde specialisten die opgeleid en ervaren zijn in de maritieme en offshore sector.

Veiligheid staat bij ons voorop en met de gedegen technische kennis bieden wij alleen de beste Rope Access experts. Onze teams worden op maat samengesteld. Zo kunt u van ons de beste specialisten verwachten voor de benodigde werkzaamheden. Werk snel, veilig en efficiënt met Rope Access van SkyPeople.

Maritiem & Offshore -

Diensten

Heeft u een specialist nodig voor werkzaamheden in de hoogte voor de maritieme of offshore sector? SkyPeople levert gedreven professionals die op alle vlakken inzetbaar zijn. Voor onderhoud aan o.a. scheepskranen, scheepsrompen en ballasttanks bieden wij gecertificeerde vakmensen. Daarnaast voeren onze specialisten inspectiewerkzaamheden uit, kunnen ze ingezet worden als stand-by-reddingsteams en hebben zij ervaring met reparatie en renovatie.

Wilt u weten op welke gebieden onze specialisten u nog meer kunnen helpen in de maritieme en offshore industrie? Neem contact met ons op en vind de juiste Rope Access specialist voor uw vakgebied.

Vraag een offerte aan