Maritiem & Offshore

Onze specialisten staan voor uw project klaar

Rope Access is een techniek, die vaak wordt gebruikt binnen de offshore sector. Denk hierbij aan verschillende werkzaamheden, zoals inspectie, onderhoud en reparatie. Graag vertellen wij u meer over de offshore sector en waarom deze techniek dé oplossing is voor de offshore branche.

SkyPeople voert namelijk veel projecten uit in de offshore sector. Onze specialists zijn IRATA gecertificeerd en voeren professioneel en vakkundig alle projecten voor onze opdrachtgevers uit!

Lees hier meer over:

De offshore sector:
een korte introductie

De maritieme en offshore (M&O) sector houden onze wereld draaiende. Door het vasteland te verruilen voor onstuimige zeewateren voorzien zij ons in de energie die ons dagelijks leven mogelijk maakt.

Primair ligt de focus van deze sectoren op de exploratie en winning van natuurlijke rijkdommen onder het zeeoppervlak. Denk hierbij aan fossiele brandstoffen, zoals olie en gas.

rope-access-offshore-tekst-1

Tegenwoordig wordt ook de ruimte boven de zeespiegel benut. Met de aanleg van enorme windmolenparken op zee creëren de maritieme en offshore sector energie ‘out of thin air’. Hier kunt u meer informatie vinden over deze sector.

Vraag een offerte aan

Dé oplossing voor uw offshore project

Offshore projecten brengen gevaren en uitdagingen met zich mee, die aan land minder of niet voorkomen. Onshore wordt er nog vaak gebruik gemaakt van hoogwerkers en steigers. Maar offshore is werken met deze conventionele middelen in de regel onhandig, onveilig en vaak onmogelijk.

Veilig, snel en efficiënt werken op hoogte

Rope Access biedt u de uitkomst voor veilig én efficiënt werken op hoogte in de offshore sector. Met behulp van veiligheidsmaterialen, touwen en de juiste klimtechnieken kunnen onze specialisten maatwerk leveren op ontoegankelijk plaatsen en constructies.

Industrieel klimmen bespaart daarnaast tijd en kosten doordat er geen steigers geplaatst hoeven worden. Zo kunnen de werkzaamheden vaak al de eerste dag gestart worden.

Gecertificeerde en ervaren specialisten

Tot slot beperkt rope access de risico’s bij offshore werkzaamheden op hoogte tot een minimum. Wij zijn bekend met de strenge veiligheidseisen in de offshore branche. SkyPeople werkt daarom uitsluitend met IRATA gecertificeerde specialisten, die opgeleid en ervaren zijn in de maritieme en offshore sector.

Veiligheid staat bij ons voorop en met de gedegen technische kennis bieden wij alleen de beste experts. Onze teams worden op maat samengesteld. Zo kunt u van ons de beste offshore specialisten verwachten voor de benodigde werkzaamheden. Werk snel, veilig en efficiënt met de rope access specialisten van SkyPeople.

Onze diensten

Van onderhoud en inspectie tot reparatie en renovatie

Heeft u een specialist nodig voor werkzaamheden in de hoogte voor de maritieme of offshore sector? SkyPeople levert gedreven professionals die op alle vlakken inzetbaar zijn.

Voor onderhoud aan o.a. scheepskranen, scheepsrompen en ballasttanks bieden wij gecertificeerde vakmensen. Daarnaast voeren onze specialisten inspectiewerkzaamheden uit en hebben zij de nodige ervaring op het gebied van reparatie en renovatie.

rope-access-offshore

Wilt u weten op welke gebieden onze specialisten u nog meer kunnen helpen in de maritieme & offshore industrie? Graag vinden wij de juiste specialisten voor uw vakgebied. Neem contact met ons op, dé specialist voor al uw offshore projecten!

Vraag een offerte aan