Proces & Petrochemie

Het team van Sky People staat klaar om rope access werkzaamheden uit te voeren in de proces- en petrochemische (P&P) sector. Ook in lastig bereikbare plaatsen zijn inspecties, onderhoud en reparaties van groot belang.

Denk hierbij aan constructies, leidingen, vaten en tanks. Rope access biedt hiervoor de ideale oplossing voor deze werkzaamheden vanwege de moeilijke toegankelijkheid van deze locaties.

Uw betrouwbare partner in de P&P sector

In de proces- en petrochemische industrie is rope access bij uitstek geschikt voor het uitvoeren van dergelijke taken. Vaak kunnen rope access werkzaamheden worden uitgevoerd zonder de noodzaak om productieprocessen stil te leggen of een gebouw tijdelijk te sluiten.

Een bijkomend voordeel is de snelle start van de werkzaamheden, aangezien het installeren van steigers overbodig is. Dit maakt deze methode van werken niet alleen tijdbesparend, maar ook kostenefficiënt in de hoogte.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die flexibel en snel kan handelen, dan is Sky People de juiste keuze. Wij kunnen doorgaans binnen een week de benodigde rope access-technici op locatie regelen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij onze rope access werkzaamheden voor u kunnen betekenen.

Vraag een offerte aan