Reclame & Promotie

Het eerst gedocumenteerde verhuur van billboards kwam al voor in 1867. Met de groei van het snelwegennetwerk floreerde tevens de billboardbranche.

Nu, bijna 150 jaar later, is deze vorm van reclame niet meer weg te denken en bestaan er zelfs billboards die de geur van vers gegrilde steak afgeven.

Adverteren op hoogte zorgt voor maximale zichtbaarheid, en hoewel er met de technologische ontwikkelingen van de afgelopen decennia veel veranderd is in de wereld van reclame en promotie bewijzen billboards en dergelijke nog steeds hun effectiviteit.

Rope access

Voor het monteren, onderhouden, vervangen of verwijderen van reclame-uitingen op onder andere bijzonder hoge gebouwen of in voetbalstadions is Rope Access de ideale oplossing. Met behulp van Rope Access kunnen doeken en logo’s op elke plek geplaatst worden, zonder gebruik te maken van hoogwerkers of steigers. Montage en reparatie met touwtechnieken zorgt voor minimale verstoring van het verkeer, voetgangers en andere werkzaamheden.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij alle werkzaamheden worden de Europese regels gehanteerd en al onze specialisten zijn IRATA-gecertificeerd. Dit is de grootste internationale standaard voor Rope Access. Grondige training en strikte richtlijnen zorgen voor een goed en veilig resultaat bij elk project wat wij uitvoeren.

Reclame & Promotie -

Diensten

Skypeople heeft dé oplossing voor het aanbrengen van reclame-uitingen van vrijwel ieder formaat. Wij plaatsen diverse soorten promotie en reclame-uitingen, zoals o.a. reclamedoeken, gevelbestickering en gevelborden. Naast de montage zorgen wij ook voor het onderhoud, het verwijderen en het vervangen van bijvoorbeeld lichtreclame of een logo. U kunt van ons de beste specialisten verwachten die de benodigde reclame- en promotiewerkzaamheden voor u veilig en nauwkeurig uitvoeren. Wilt u weten welke Rope Access specialist bij uw project past? Neem contact met ons op en we zoeken de beste expert voor u.

Vraag een offerte aan