De Rope Access specialist die uw team versterkt

Onze professionals hebben de juiste certificaten, kennis en ervaring op het gebied van Rope Access. Onze specialisten IRATA trainingen op verschillende levels gevolgd, maar elke specialist heeft in ieder geval level 1 behaald. Zo zijn onze opdrachtgevers ervan verzekerd dat iedere medewerker de basishandelingen en principes met betrekking tot diverse touwtechnieken heeft behaald.

De teams van SkyPeople zijn technisch, gedreven en enthousiast. Iedere Rope Access specialist voert werkzaamheden uit in het vakgebied waar zijn of haar kwaliteiten liggen.

Filters
Alles wissen
Expertisegebied
Werkzaamheden
Certificeringen

Werkwijze

Al onze specialisten werken volgens een stappenplan om zo duidelijkheid te creëren en eventuele gevaren voor te zijn. Bij elk project wordt er eerst een risico inventarisatie gemaakt, om zo niet voor verrassingen te staan. Bij alle mogelijke risico’s zorgen we vooraf voor de oplossingen. Het project wordt voorbereid en gedetailleerd besproken. Ook stellen we een team samen. Na elk project wordt er geëvalueerd. Wat ging goed? En wat kan er beter? Zo kunnen we van elkaar leren en steeds verder blijven ontwikkelen.

SkyPeople - Rope access specialists

Teamwork

Voor Rope Access projecten is het belangrijk dat de specialisten goed samenwerken. Teamwork voor werkzaamheden met touwtechnieken is dus uiterst cruciaal.

Elke klus kan succesvol afgerond worden door het samenbrengen van de jarenlange ervaring van de Rope Access specialists waar wij mee samen werken.