Project Denemarken

Afgelopen mei hadden wij het genoegen, in samenwerking met Conbit, om ons steentje bij te dragen aan het Tyra Herontwikkelingsproject in de Deense wateren van de Noordzee. Het Tyra-veld is het grootste veld met gascondensaat van het Deense Noordzeegebied.
Het veld is in productie sinds 1984 en als gevolg daarvan hadden de installaties last van bodemdaling. De productieplatforms bleken 5 meter te zijn gezonken, wat de gaswinning bemoeilijkte. Om de productie van het Tyra-veld en bijbehorende satellieten voort te zetten werden op grotere hoogte nieuwe bovenzijde-installaties geplaatst.

Het project vindt plaats op initiatief van Total E&P en in samenwerking met Allseas. Het heeft als doel de levensduur van het veld met 25 jaar te verlengen. Na de herontwikkeling moeten de platforms weer zo’n 60,000 vaten olie-equivalent per dag (BOE/D) gaan produceren.

SkyPeople -

Snel een geschikte kandidaat

Rope access specialist op korte termijn nodig? Bij SkyPeople is er altijd een juiste specialist voor uw project. Door op korte termijn snel te schakelen zorgen wij ervoor dat u de gewenste specialisten op tijd op locatie heeft.

Voor korte & lange perioden

SkyPeople levert specialisten met een flexibele mindset voor zowel kortere als langere perioden. Zo helpen wij u in drukke periodes grote projecten op te vangen.

Gecertificeerde specialisten

Al onze specialisten hebben trainingen op verschillende levels gevolgd en bezitten het kwaliteitslabel IRATA. Hierdoor hebben zij de juiste ervaring met veilig werken op hoogte.