Stadsbaantunnel Utrecht

In maart 2019 kwam men erachter dat de Stadsbaantunnel te Utrecht niet voldoet aan de veiligheidseisen. Volgens deze eisen moet het beton van de tunnel tenminste twee uur bestand zijn tegen een extreem hete brand, maar uit hitteproeven bleek dat dit in een deel van de tunnel niet het geval was.

Om de tunnel brandveilig te maken hebben we brandwerende bekleding op de wanden aangebracht die meer dan 1200 graden Celsius kunnen weerstaan. Mocht er bij een ongeval brand uitbreken, dan blijft het beton intact en ontstaan er geen scheuren of schilfers die de tunnel kunnen verzwakken.

SkyPeople -

Snel een geschikte kandidaat

Rope access specialist op korte termijn nodig? Bij SkyPeople is er altijd een juiste specialist voor uw project. Door op korte termijn snel te schakelen zorgen wij ervoor dat u de gewenste specialisten op tijd op locatie heeft.

Voor korte & lange perioden

SkyPeople levert specialisten met een flexibele mindset voor zowel kortere als langere perioden. Zo helpen wij u in drukke periodes grote projecten op te vangen.

Gecertificeerde specialisten

Al onze specialisten hebben trainingen op verschillende levels gevolgd en bezitten het kwaliteitslabel IRATA. Hierdoor hebben zij de juiste ervaring met veilig werken op hoogte.