Voedingsindustrie

De voedingsindustrie is wellicht dé belangrijkste pijler van onze groeiende samenleving. De geschatte wereldbevolking in 2019 was 7,7 miljard, waar jaarlijks circa 83 miljoen mensen bij komen! Om al deze monden te voeden is gestroomlijnde, efficiente en veilige voedingsproductie en -verwerking een must. Iets waar Skypeople graag aan bijdraagt.

De voedingsindustrie bevat een enorme hoeveelheid fabrieksinstallaties. De hoge schoorstenen, pijpbruggen, stellages, tanks en overige bouwwerken vragen om een veilige, efficiënt en passende methodiek voor het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte.

Skypeople is gespecialiseerd in Rope Access. Met behulp van touwtechniek maken we het mogelijk werkzaamheden uit te voeren op de anders moeilijk of niet te bereiken locaties.
Opbouw van steigers en gebruik van kranen of hoogwerkers is niet langer nodig. Dat maakt dat Rope Access naast snelheid en veiligheid vaak ook koste efficiënter is dan traditionele methodieken.

Wij kennen de markt!

De voedingsindustrie is een zeer concurrentie intensieve markt voor de meeste spelers; de marges zijn laag en elke uitgave telt!

Skypeople kent deze markt als geen ander en heeft begrip voor de pragmatische inslag van de meeste organisaties. We zullen doelgericht en specifiek te werk gaan en geven advies over de meest efficiënte én effectieve oplossingsrichting.

Zo zijn we in staat onze klanten te ontzorgen, ondersteunen en voorzien van echte toegevoegde waarde. Waar onze concurrenten veelal werken volgens het “u vraagt, wij draaien” principe, denken wij met u mee en komen we met innovatieve oplossingen voor uw vraagstukken en situaties.

Om in deze, veelal risicovolle, omgeving te mogen werken worden specifieke certificaten en trainingen vereist. Skypeople heeft ruim honderd specialisten met ruime ervaring en alle benodigde papieren om bijna overal direct aan de slag te mogen!

voedingsmiddelen-tekst-1

Diensten

Skypeople biedt gedreven en ervaren Rope Access specialisten voor werkzaamheden in de voedingsindustrie. Denk hierbij aan werkzaamheden als silo- en tankreiniging, maar ook inspecties en het ontroesten en converseren van bijvoorbeeld staanders. Wij zorgen voor minimale belasting van de omgeving en stellen veiligheid voorop.

Wilt u weten op welke gebieden onze specialisten u nog meer kunnen helpen? Kijk ook eens op onze dienstenpagina of neem contact met ons op en vind vandaag nog de juiste Rope Access specialist.

Vraag een offerte aan

Stel uw vraag