Windenergie

Wind is een krachtige energiebron op onze planeet. Moderne windturbines zijn in feite slankere, hightech versies van de windmolens uit het verleden. Maar in plaats van de wind te gebruiken voor landbouwwerkzaamheden zijn ze ontworpen om windenergie om te zetten in elektriciteit.

Windenergie is een van de schoonste en duurzaamste vormen van energie. In 2017 was windenergie al goed voor meer dan de helft van alle nieuwe energiecapaciteit in de Europese Unie. In datzelfde jaar genereerden windmolens genoeg om bijna 12 procent van het elektriciteitsverbruik in de EU te leveren.

Eind 2019 werd de Europese Green Deal gepresenteerd. De Europese Commissie streeft naar een klimaatneutraal Europa in 2050. Hierdoor groeit de windenergie sector enorm en zal zij dit ook de komende jaren blijven doen.

Diensten

Skypeople is gespecialiseerd in inspectie, onderhoud en reparatie van windmolens en -turbines. Met behulp van Rope Access voeren onze specialisten zowel onshore als Rope Access offshore werkzaamheden op het gebied van windenergie uit. Wij inspecteren, onderhouden en repareren rotorbladen en zorgen ervoor dat ze in topconditie blijven. De Rope Access technici van Skypeople bieden u professionaliteit, kwaliteit en een uitzonderlijke service. Al onze specialisten zijn opgeleid en ervaren bij het werken in de hoogte. Ook bezitten ze het kwaliteitslabel IRATA. Zo bent u ervan verzekerd dat onze experts met specialistische materialen en technieken kunnen werken.

Rope Access - Windenergie specialists

Rope access

Inspectie, schoonmaak, onderhoud, montage en reparatie van windturbines wordt veilig en efficiënt uitgevoerd. We zijn namelijk niet afhankelijk van liften of kranen om het werk te voltooien. Zo kunnen de specialisten na het in kaart brengen van de veiligheidsprocedures en het bevestigen van de touwen direct aan de slag.

Windenergie content

Wilt u weten hoe onze specialisten u nog meer kunnen helpen op het gebied van windenergie? Neem contact met ons op. Bij Skypeople zorgen we voor de juiste mensen met de juiste vaardigheden. Zo vinden we voor uw project de juiste Rope Access specialist.

Vraag een offerte aan