Rope access - snel
De juiste rope access specialists snel gevonden
Rope access - periode
Voor korte & lange perioden
Rope access - gecertificeerd
IRATA gecertificeerde rope access specialists

Windturbine rope access

De specialisten van Skypeople helpen u graag door werkzaamheden uit te voeren die op hoogte verricht moeten worden. Dit doen we niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. Één van deze werkzaamheden is de volledige service rondom windturbine Rope Access.

Skypeople is gespecialiseerd in alle werkzaamheden op het gebied van windturbine Rope Access. De windturbine monteurs van Skypeople zijn experts op het gebied van inspectie, schoonmaak, montage, onderhoud en de reparatie van windturbines. U kunt voor de volledige service van de windturbine terecht bij Skypeople. Met behulp van Rope Access voeren de windturbine monteurs onshore en offshore de gewenste werkzaamheden uit op het gebied van windenergie.

Windturbine Rope Access wordt mogelijk gemaakt door het kwaliteitslabel IRATA (Industrial Rope Access Trade Association). IRATA is een internationaal erkend kwaliteitslabel gericht op veilig werken op hoogte, door middel van industriële touw technieken. Doordat de windturbine monteurs dit kwaliteitslabel dragen, bent u er zeker van dat wij werkzaamheden zoals het windturbine-onderhoud op een juiste, veilige en efficiënte manier verrichten.

De Rope Access technici van Skypeople zijn opgeleid tot specialisten en daardoor ervaren bij het werken in de hoogte. Ook bezitten ze allemaal het kwaliteitslabel IRATA, zo bent u verzekerd dat onze mensen die uw werkzaamheden komen uitvoeren met specialistische materialen en technieken kunnen werken.

Diensten

De werkzaamheden die een windturbine monteur uitvoert is de inspectie, schoonmaak, onderhoud, montage en reparatie van een windturbine. De windturbine monteur voert deze werkzaamheden uit zonder liften of kranen. Doordat dit met touwen wordt gedaan, kan de windturbine monteur na het plaatsen van veiligheidsprocedures en het bevestigen van touwen direct aan de slag.

Windturbine monteur - windturbine monteur onderhoud

Rope access

Skypeople zoekt altijd de juiste windturbine monteur uit voor u. De betreffende monteur(s) worden geselecteerd op vakgebied en kwaliteiten. Zo bent u ervan verzekerd dat de werkzaamheden die verricht moeten worden op de juiste manier gedaan worden.

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden op het gebied van windturbine Rope Access? Neem contact met ons op, wij vertellen je graag nog meer over de windturbine service.

Vraag een offerte aan